суббота, 24 июня 2017 г.

Рефлексія. Модуль 5-6

Під час роботи в модулі 5 я дізналася, що Інтернет може бути потужним інструментом для проведення досліджень, зрозуміла, що потрібно зважити на цілу низку факторів при визначенні достовірності та цінності веб-сторінки, навчилася надавати коментарі в блогах інших учасників тренінгу, визначилася із шляхами допомоги учням думати більш критично про Інтернет-ресурси, які вони використовують.
У модулі 6 навчилася ефективно використовувати комп'ютерні технології для підтримки та оцінювання процесу навчання учнів, зрозуміла, як навчати учнів безпечній роботі в Інтернеті, як застерегти учнів від доступу до ресурсів, які містять небезпечний або заборонений для них матеріал або від спілкування з людьми, які можуть становити загрозу для них.
Сьогодні обмінялися думками з колегами щодо роботи учнів в Інтернеті. Також навчилася створювати та редагувати статті у вікі-середовищі, спільно використовувати з іншими людьми документів, збирати дані від багатьох людей за допомогою онлайн-опитування, різноманітних онлайнових сервісів.

Комментариев нет:

Отправить комментарий